Palvelut

ASENNUSPALVELU

Liiketilojen ulko- ja sisämiljööasennukset, opasteasennukset, you name it! Asennustiimimme on kattava joten pystymme toteuttamaan isojakin projekteja nopealla aikataululla. Teemme myös alihankintana!

LIIKETILOJEN IKKUNA- JA SEINÄTEIPPAUS

 

  • Ikkunateippaus - Meillä on vahvaa osaamista kiinteistöjen ikkunateippauksesta ja kalvotuksista. Teippivaihtoehtoja on monipuolisesti joka tarpeeseen, katsomme mikä vaihtoehto sopisi yrityksellesi parhaiten käyttötarkoituksen ja toiveidesi mukaan. Toteutamme joko valmiista aineistosta tai ota yhteyttä ja varaa aika suunnittelulle.

 

  • Seinäteippaus/tapetointi - Huomiotaherättävällä teipillä tai tapetilla keräät asiakkaittesi huomion ja jäät helpommin mieleen. Teemme liiketilastasi kutsuvamman hyvin toteutetuilla teippauksilla niin sisällä kuin ulkona.

 

Suurkuvatulosteet

Toimitamme yksityiskohtaiset ja laadukkaat suurkuvatulosteet. Käytössämme on viimeisintä tulostusteknologiaa hyödyntävät tulostuslaitteet. Sijainti, käyttökohde ja -tilanne määrittää mitä materiaaleja käytämme. Palvelukokonaisuuteen kuuluu myös ammattitaitoinen ja nopea asennus.

Autoteippaus

Hyödynnä yrityksesi liikkuvakalusto mainospaikkana! Teippaamme niin autot, peräkärryt, veneet, kuorma-autot tai minkä tahansa kulkuneuvon! Autosi teippaa 3M:n sertifioidut asentajat ja käytämme autoosi ainoastaan laadukkaita materiaaleja. Yliteippaus joko koko autoon tai osittain, sinä päätät ja me toteutamme. Saat meiltä myös itse-asennettaviksi esim. logotarrat auton kylkiin.

Banderollit

Erilaiset banderollit mm. ulko- ja sisämainontaan, kampanjoihin jne.

  • Umpibanderolli - seiniin, sisätiloihin, aitoihin
  • Reikäbanderolli - sopii tuulisille paikoille

Tarrat

Toimitamme kaikenlaiset tarrat käyttötarkoituksen mukaan.