Palvelut

ASENNUSPALVELU

Vuosikymmenien kokemus tuo takuun työllemme. Toteutamme ulko- ja sisämiljööasennukset lujalla ammattitaidolla. Meillä on kattava asennusverkosto joka toimii koko Suomen alueella. Emme pelkää haasteita! Toteutamme isotkin projektit ja pystymme vastaamaan tarpeisiin nopeallakin aikataululla. 

VALOMAINOS

Tarvitseeko valomainoksesi huoltoa tai kenties pientä päivitystä? Ota meihin yhteyttä niin homma hoituu käden känteessä.

TEIPPAUS

  • Ikkunateippaus - Meillä on vahvaa osaamista kiinteistöjen ikkunateippauksesta. Teippivaihtoehtoja on monipuolisesti joka tarpeeseen, katsomme mikä vaihtoehto sopisi yrityksellesi parhaiten käyttötarkoituksen ja toiveidesi mukaan. Toteutamme joko valmiista aineistosta tai ota yhteyttä ja varaa aika suunnittelulle. 
  • Autoteippaus - Liikkuvan kaluston teippaaminen on meille tuttua puuhaa! Halusitpa sitten autoon, peräkärryyn, kuorma-autoon, veneeseen tai bussiin mainosteipit niin homma hoituu kauttamme mutkattomasti.
  • Toteutamme myös näyttäviä teippauksia mm. toimistoihin tai mihin vain tilaan johon kaipaat näyttävyyttä tai piristystä.

 

Suurkuvatulosteet

Toimitamme yksityiskohtaiset ja laadukkaat suurkuvatulosteet. Käytössämme on viimeisintä tulostusteknologiaa hyödyntävät tulostuslaitteet. Sijainti, käyttökohde ja -tilanne määrittää mitä materiaaleja käytämme. Palvelukokonaisuuteen kuuluu myös ammattitaitoinen ja nopea asennus.

Ikkunakalvot

Ikkunamainontaan tarkoitetut kalvot tekevät myymälästäsi asiakkaille houkuttelevan. Kalvoja löytyy paljon erilaisia eri ominaisuuksilla, kysy meiltä mikä voisi olla sinun yrityksellesi paras vaihtoehto.

Banderollit

Erilaiset banderollit mm. ulko- ja sisämainontaan, kampanjoihin jne.

  • Umpibanderolli - seiniin, sisätiloihin, aitoihin
  • Reikäbanderolli - sopii tuulisille paikoille

Tarrat

Toimitamme kaikenlaiset tarrat käyttötarkoituksen mukaan.