Palvelut

ASENNUSPALVELU

Liiketilojen ulko- ja sisämiljööasennukset, opasteasennukset, you name it! Asennustiimimme on kattava joten pystymme toteuttamaan isojakin projekteja nopealla aikataululla. Teemme myös alihankintana!

LIIKETILOJEN IKKUNA- JA SEINÄTEIPPAUS

 

  • Ikkunateippaus - Meillä on vahvaa osaamista kiinteistöjen ikkunateippauksesta ja kalvotuksista. Teippivaihtoehtoja on monipuolisesti joka tarpeeseen, katsomme mikä vaihtoehto sopisi yrityksellesi parhaiten käyttötarkoituksen ja toiveidesi mukaan. Toteutamme joko valmiista aineistosta tai ota yhteyttä ja varaa aika suunnittelulle.

 

  • Seinäteippaus/tapetointi - Huomiotaherättävällä teipillä tai tapetilla keräät asiakkaittesi huomion ja jäät helpommin mieleen. Teemme liiketilastasi kutsuvamman hyvin toteutetuilla teippauksilla niin sisällä kuin ulkona.

 

Tulosteet

Meiltä saat kaiken kokoisina:

  • Suurkuvatulosteet
  • Muotoon leikatut tarrat
  • Tarra-arkit
  • Logot ja tekstit ajoneuvoon

 

Materiaaliksi voit valita joko matta tai kiiltävä.

Saat nopeasti tarjouksen kun jätät viestiä yhteydenottolomakkeen kautta, kirjoita viestiin haluamasi määrät ja koko sekä liitä aineisto. Ilmoitamme kyllä jos aineisto ei ole riittävä.

Autoteippaus

Hyödynnä liikkuvakalustosi oivana mainospaikkana!

Teippaamme niin autot, peräkärryt, veneet, kuorma-autot tai minkä tahansa kulkuneuvon! Autosi teippaa 3M:n sertifioidut asentajat ja käytämme ainoastaan laadukkaita ja hyväksi koettuja materiaaleja. Yliteippaus joko koko autoon tai osittain, sinä päätät ja me toteutamme.

Koska autoteippaus on aina yksilöllinen ja hintaan vaikuttaa monta tekijää niin laskemme jokaiselle teippaukselle räätälöidyn hinnan. Näin saat varmasti aina parhaimman tarjouksen! Hintaan vaikuttaa materiaalin määrän lisäksi auton koko ja malli.

Ajoneuvon teippaus kestää keskimäärin 1-2 päivää.

Saat meiltä myös pelkät logot ja tekstit (esim. yhteystiedot, slogan yms.) ajoneuvoihin.

Banderollit

Erilaiset banderollit mm. ulko- ja sisämainontaan, kampanjoihin jne.

  • Umpibanderolli - seiniin, sisätiloihin, aitoihin
  • Reikäbanderolli - sopii tuulisille paikoille